IN PARIS

Hittade ett Hemma Hos reportage från Paret Louis och Sara Bonard Paris Våning som ligger i en gammal kontorslokal och har renoverats med hjälp av arkitekten Antonio Virga. Älskar de blyinfattade fönstren, framförallt att även använda dem som en skiljevägg mellan sovrum och badrum. Gillar även detaljer som små nivåskillnader, trappstegen till en liten yta som kanske inte hade varit speciellt spännande om den lämnats orörd eller om man byggt in en garderob eller liknade.  Paret gillar rött och det återkommer lite varstans i lägenheten som för övrigt går i svart vitt och grått.

Se den på den nya sajten Rumhemma

louis-et-sarah24

 

louis-et-sarah20

 

louis-et-sarah17

 

louis-et-sarah03

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: