ASSISTENT SÖKES

Söker just nu en assistent till ett av mina projekt som kommer att påbörjas redan i slutet av nästa vecka. Jag söker någon som både kan hjälpa till med allt från att lägga beställningar, boka bud, hämta och lämna prover samt att hjälpa mig med min lilla Nike på 5 månader som får följa med oss i jobbet. Känner du att du brinner för inredning och vill få en inblick hur det är att arbeta som inredare/stylist så hör gärna av dig till mig med ett personligt brev och ditt Cv. Skicka till Louise@Liljencrantz.se

Diane-Keaton-in-Baby-Boom-1987

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: