CASTELLO DI VICARELLO

Nu är jag tillbaka igen, lite senare än tänkt men bättre sent än aldrig. Har precis kommit hem från det vackra Toscana, jag har aldrig tidigare varit där och är nu helt förtrollad. Vi reste runt och bodde på lite olika hotell, några av dem ska jag visa här på bloggen. Jag börjar här med den mest fantastiska plats  jag någonsin besökt, Castello di Vicarello! Våra bästa vänner hade abonnerat Hotellet för deras helt magiska Bröllopshelg, och ett bättre ställe att gifta sig på är svårslaget.

Slottet var en ruin från 1000-talet när familjen köpte det. Det har tagit dem 10 år att renovera och bygga nytt som spa mm. Familjen som ser ut att vara tagen från en Ralph Lauren katalog och bor själva i en egen del i slottet. Mamman har inrett allt på egen hand och brukar stå i köket och laga mat till gästerna. De vill inte själva kalla det ett hotell, utan att man ska känna det som att man är bjuden hem till dem som en gäst, vilket det verkligen gör, tills notan ska betalas för det är inget budgetställe precis.  Jag fick verkligen en inspirationskick, blandningen av olika material, udda placeringar och det hårda som möter det mjuka. Inredningen var perfekt i den miljön. Så skönt att de inte gjort det för modernt i slottet utan att de verkligen tagit vara på känslan som ett Toscana bör vara.  Här bombarderar jag er med bilder.  Ni hittar deras hemsida Här

DSC08862

SONY DSCSONY DSC

DSC08803

SONY DSC

DSC08876

DSC08783

SONY DSCSONY DSC

DSC08760_2DSC08759 2DSC08766_2

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSCDSC08883_2

SONY DSC

DSC08873_2

SONY DSCSONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: