TRENDSPOTTING

Jag fick frågan härom dagen vad det är som gäller nu? Vad den största trenden är inom inredning. Jag skulle kunna ge ett alldeles för långt svar på det. Det är inte endast en stil som gäller. Jag skulle inte inreda en herrgård med en Retrokänsla t.ex. Man förhåller sig till den grund och känsla som redan finns. Däremot skulle det kanske vara lättare att svara på frågan- vad man inte borde göra….

Men ändå ett kort svar på frågan -Vad som gäller nu?  Ska jag ändå ge, Om miljön tillåter då, så skulle jag säga LYX RETRO med klassiker som Togo soffan av Michael Ducaroy från Ligne Roset, Vilofåtöljen/Flaglinestol PP225 från Hans J Wegner, Ryamattor, Beni Ourain mattor, lampor från Serge Mouille mm. Blanda med torra textiler, Grafiska mönster och gärna där handarbetet verkligen syns, väggbonader, keramik och naturmaterial mm.

Detta blandas efter tycke och smak, där det känns naturligt. Behöver inte se ut som rekvisita från en 50-tals film.

Lite inspirationsbilder via min pinterestsida. 

_MG_4542new

641789a55cd1169f143e10b2c53e6ce6

203988921ba942ed981bc1eabf0a35d4

700_italian-apartment-with-bulb-chandelier

 

ca89c1fb41c85ea53d21d5a31f9c7a52

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: