TABLE IN RED

Nu är den på Plats! Äntligen så bestämde jag mig för vilken bordskiva jag ville ha till vårt matsalsbord, Jag känner mig jätte nöjd, måttbeställd från Bror Törner i Stockholm. Passar så bra med det grå gjutjärnsunderredet jag köpte på Lauritz Düsseldorf för snart ett år sedan.

SONY DSC

Comments

  1. Fullkomligt älskar stolarna! Hade jag haft plats hade jag samlat på mig någon sådan stol och haft lite här och var 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: