STOCKHOLM ART WEEK

Idag är det alla Hjärtans dag, och jag tror många precis som jag har gått och funderat på något fint att ge sin käraste. Ett Tips är att göra något trevligt tillsammans, t.ex. som att gå på något som Stockholm Art Week erbjuder denna vecka. Klicka Här Själv tänkte jag börja med att ta med mig maken på PhotoMarket som arrangeras av Fotografiska

Skärmavbild 2013-02-14 kl. 8.48.20 PMDen 11 – 17 februari 2013 arrangeras för första gången Stockholm Art Week, en plattform för Stockholms konstscen. Under veckan äger flera betydande konstmässor rum och ledande institutioner, museer, mässor och andra aktörer arrangerar specialevenemang.

Veckan startar med en invigning på måndagen den 11 februari. Under veckan invigs den åttonde upplagan av MARKET, Nordens ledande mässa för samtidskonst. På Kulturhuset äger den konstnärsdrivna mässan Supermarket rum och Antikmässan i Älvsjö slår upp sina portar. Dessutom lanserar Fotografiska PhotoMarket, en mässa med några av världens ledande fotogallerier.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: