LET IT SNOW

Har haft en super härlig helg på vårt lilla landställe, jag bara älskar när det ligger tjockt med snö utanför knuten. Jag passade på att placera några av mina julklappar som jag köpt till mig själv i fönstret. Cluster Lamp från Artilleriet,  Flaskor från Asplunds och ett underbart doftljus från BYREDO, ljusstaken Nagel har jag köpt på Gamla lampor samt en liten ekollonvas från Svenskt Tenn. Trevlig Måndag till er alla!

SONY DSC

SONY DSC

Comments

  1. fannyhenricson says:

    Så väldigt fint!🙂 Jag älskar den ljusstaken! Och Artilleriet är min absolut favoritaffär.. det är en dröm varje gång att gå in där!

    http://fannyhenricson.wordpress.com

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: