”KITCHEN ART”

Som sagt så känns ett hem inte ett riktigt färdigt förrän konsten sitter på väggarna. Ibland så kan det vara lite svårt att få ihop det, både ekonomiskt samt att man kanske behöver ordentligt med tid att hitta det man verkligen känner för.  Vad man kan göra då är att hitta ”temporär konst”, som billigare illustrationer eller köpa fotografier via bildbanker, hitta gamla affischer och låttexter man gillar och printa ut. Varför inte riva ur en sida ur sin gamla dagbok och rama in. Själv så vill jag nu börja ”pimpa” vårt kök lite och tänkte rama in några recept  skulle även vilja ha några bilder i denna stil. Ska först försöka ge mig på att fotografera något liknade själv, det kan bli spännande! Bilder via min Pintrestsida

 

 

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: