TISVILDELEJE

För 5 år sen så var jag och min man på goda vänners bröllop som hölls på Strand Hotell i Tisvildeleje i Danmark. Hotellet ligger högt ovanför havet med en helt otrolig utsikt. Det var även här jag berättade för min man att jag var gravid med vår lilla dotter som senare fick det danska namnet Lykke. Funderar på att försöka klämma in en helg i vårt redan fullbokade semesterschema. Kan varmt rekommenderas! Hotellet hittar du Här

 

Comments

  1. Å har velat bo där så länge, men med svärföräldrar i Hellerup blir det att vi bor där.. Men bara lilla tjejen sover lite bättre, så hoppas jag kunna lämna båda med farmor o farfar o ta en övernattning där.
    Älskar hela kusten norr om CPH!!
    Glad sommar!

  2. Har precis bokat in oss på systerhotellet Helenekilde. Men vi funderar på en natt här också…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: