BOLON BY MISSONI then YOKO ONO

Igår var en händelserik dag, först var vi på ett Event på Lydmar Hotell för lanseringen av  en ny kollektion där Bolon och Missoni gjort ett samarbete. Bolon gör fina mattor framförallt för offentliga miljöer, men det går även att använda dem privat på t.ex. balkong eller i en hall. Sedan bar det av till Moderna Museet där Yoko Ono hade en kort föreställning innan vernissagen. Det var intressant måste jag säga, 20 min av olika sorters skrik till musik, en del rörelse men rätt häftigt med tanke på att hon är runt 80 år. Ibland kan det bara vara skönt att se något annorlunda även fast jag inte förstår det. Men vem gjorde det?  Tog bilderna med min iphone vilket jag inte brukar göra, so sorry!

Rosita Missoni och Annica Eklund från Bolon

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: