PIA ULIN

Kommer ihåg att jag fastnade för dessa bilder när jag såg dem hänga på Svenskt Tenn för ett par månader sen. Det framgick inte vem som var fotografen, jag minns att jag ställde frågan men hann inte stanna och vänta på att personalen skulle ta reda på vem det var. Blev så glad nu när jag hittade dem när jag gick igenom Pia Ulins fotografier på hennes hemsida som du hittar Här

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: