POUL & ME IN NYC

Hemma igen!

Har haft en underbar helg i NY med mina vänner. Bodde hos en tjejkompis som har en fantastisk lägenhet där. När jag först kom in i lägenheten så höll jag på att tappa andan! Där står alla mina All Time favoriter från Poul Kjaerholm. Daybed PK-80 är ju så snygg så jag skulle kunna gifta om mig med den! Stolarna i samma skinn och bordet som är så fint i grön marmor.

 

Comments

  1. OMG!
    Galet snyggt!
    Kram
    H.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: