CLOSET OH CLOSET

Har börjat rensa min garderob nu till våren. Försöker att göra det två gånger per år och tycker det är lika tråkigt varje gång. Min man säger -Något nytt in, något gammalt ut. Låter bra, men har så svårt att skilja mig från mina grejer. Hade varit lite roligare om jag hade något i denna stil! Hur vackert är det inte,  jag har faktiskt hittat något liknande, fast låga skåp och tyvärr så får de inte plats. Just nu står de och dammar i mina föräldrars källare. Bara en sådan sak kan få mig att tänka på att vilja flytta. Löjliga jag…

Pic via: Leah Goodwin on Pintrest

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: