Details in My home

Trivs verkligen bra hemma i  vår lägenhet, men jag har hela mitt liv tröttnat på saker ganska fort. Vill gärna förnya så ofta som möjligt, det började redan vid 7års ålder när jag i princip möblerade om mitt rum en gång i månaden. Här kommer lite bilder  på detaljer i vårt hem. Nästa vecka så ska jag även ut på jakt efter nya spännande tyger, dags för nya kuddar i soffan! Återkommer med det.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: