Photography by Me

Som sagt så är jag hobbyfotograf, kan nästan ingenting men tycker det är så kul! Nu har jag för första gången testat att sätta upp ett av mina foton på Dibon (Aluminiumtavla) Det blev riktigt snyggt tycker jag. Testade att sätta upp tavlan här hemma, men den kommer passa mycket bättre på landet. Nu vill jag framkalla en hel serie med bilder på detta sätt! Men var ska de få plats återstår att se…

Photo by me

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: