Mix

Ett hem som är tidlöst, personligt och som ger en varm välkomnande känsla är det bästa receptet för att man ska trivas på lång sikt. Blanda gammalt och nytt, några klassiker och kanske något du själv eller dina barn gjort. Konst, oljemålningar, fotografier och  skisser. Blanda mönster och material, Tricket är att skapa en organiserad röra, kan man säga så?  Lite inspiration på ett par välkomnande rum från Garnethill och bloggarna Middle Child ComplexDecor8 samt A note on design

 

 

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: