Rust and Concrete

Åkte på utflykt i helgen. Till ett gammalt industriområde och idag finns där både ett konstgalleri, teater, konstnärsateljeer och ett museum. I mitten av 1930-talet så brann stora delar av bruket, men mycket är återställt igen. Både de nyrenoverade byggnaderna och det som lämnats att vara är oerhört vackra. Jag fascineras och inspireras av det ödelagda, rostiga delar, solstrålar genom spruckna fönster och de vackra skuggorna som speglar sig. Det var en känsla av att gå igenom en spökstad. Här kommer det lite bilder!

Lager 157

details

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: