I LOVE Jonas Bohlin

Jonas Bohlin är en av mina favorit formgivare. Har under min uppväxt har jag aldrig haft några riktiga idoler, men nu på senare år så skulle jag tycka det var mycket trevligt att få en pratstund med Jonas Bohlin eller Mats Theselius med många fler. Jag får göra en lista helt enkelt. Kommer snart!

TRIP TABLE Jonas Bohlin

Denna ligger helt klart på min önskelista!

SPELA BORD Jonas Bohlin

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: