The Traveler

Tänkte visa min Förvaringsmöbel The Traveler. Jag gjorde den första till vårt slutprojekt på Forsbergs. Inspirationen kommer från rörkonstruktionen från tåg och tunnelbanan. Denna gör jag även på beställning, eftersom den är handgjord så går det att anpassa efter mått och behov. Kontakta mig på louise@liljencrantz.se om du är intresserad.

The Traveler

The Traveler

The Traveler

The Traveler

Comments

  1. Jag vill vill vill ha en sån! Så snygg!

  2. Super läcker, häftiga och annorlunda…. hade vi haft plats hade jag beställt en direkt… Får skriva upp på min ”To Get” lista tills vi hittar drömhuset.

Trackbacks

  1. […] original sistema de estanterías hechas a base de […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: