Svenskt Tenn Since 1924

Började gårdagen med Arkitektfrukost  på Svenskt Tenn där de även hade visning av sin utställning Svenskt Tenn since-1924. Varje gång jag kommer till Svenskt Tenn så inspireras jag av något nytt, det kan vara en dukning eller ett blomsterarrangemang, bara älskar det små dekorativa tingen. Sedan gick vi till Vandra för att se deras nya mattkollektioner med sina underbara färger och mönster. Sedan bar det vidare till Stockholm Furniture Fair där Ebba och jag spenderade hela dagen. Med trötta fötter och trötta ögon pallade vi oss ändå till Asplunds lilla Event i deras fina butik på Nybrogatan.

Här kommer bilder! Tjoho!

Svenskt Tenn

2599 Golvlampa Josef Frank 1950-tal

Sängbord Eric Ericson 2011

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: